La capital de la Selva organitza un acte de comiat als contenidors davant la imminent implantació del nou sistema de recollida de residus porta a porta

La capital de la Selva organitza un acte de comiat als contenidors davant la imminent implantació del nou sistema de recollida de residus porta a porta

El pròxim dia 16 de novembre, la capital de la Selva donarà el tret de sortida oficial al nou model de recollida de residus porta a porta

EL director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire, participarà en aquest acte que es farà el pròxim dilluns a la tarda juntament amb el president del Consell, Salvador Balliu, i l’alcalde de Santa Coloma de Farners.

La població de Santa Coloma de Farners ha organitzat un acte de comiat als contenidors davant la imminent implantació del nou sistema de recollida de residus porta a porta per al pròxim dilluns, 14 de novembre. Sota el lema “Diem adeu als contenidors!”, el Consell Comarcal de la Selva, a través de l’empresa NORA, SA, i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners han organitzat diversos actes a la capital de la Selva. Està previst que hi hagi una concentració a la plaça del Firal a partir de les cinc de la tarda i que seguidament es faci un passa- carrers que anirà de la plaça del Firal a la plaça Farners amb els protagonistes de la crònica del porta a porta, també de la Confraria Jove i tres elegantíssims convidats. Paral·lelament es farà una xocolatada amb Xucamulla a la plaça Farners.

Els actes seguiran amb un acte oficial en què està previst que hi participi el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí. En el transcurs d’aquest acte, que està previst que es faci a un quart de set de la tarda, es dirà ” l’adeu per sempre als contenidors” amb la retirada dels últims contenidors de paper, vidre i envasos del poble. La resta ja hauran estat retirats per l’empresa NORA SA des de bon matí.

Després d’aquest acte oficial, en què s’atendrà els mitjans de comunicació, es faran diverses activitats d’inspiració mediambiental a la Plaça Farners amb el el millor conte de la Termals, el joc dels cubells d’en Muralles, el joc de les RRR, entre altres.

El porta porta arribarà a Santa Coloma Residencial el dia 24 de de novembre

A Santa Coloma Residencial, el porta a porta arribarà una setmana més tard, concretament el dia 24 de novembre. El dijous 24 de novembre es retiraran els contenidors de bon matí. El mateix dijous al vespre començarà el porta a porta. Durant aquests darrers tres mesos s’ha fet una gran tasca informativa amb diverses xerrades, l’activitat “la ruleta dels envasos” i el repartiment de cubells de les llars.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.