El Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Caldes organitzen la primera xerrada a la urbanització Tourist Club sobre el nou servei de recollida de residus porta a porta

El Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Caldes de Malavella van organitzar la primera xerrada a la urbanització Tourist Club sobre el nou servei de recollida de residus porta a porta el dissabte 27 de juny. Aquesta era la primera xerrada que s’organitzava als veïnats residencials sobre el nou sistema de recollida a aquesta població però està previst que en els propers mesos se n’aniran organitzant de forma esgraonada.

A la sessió de dissabte, que va comptar amb més d’un centenar de veïns, hi va participar l’alcalde de la població, Salvador Balliu; el regidor de Medi Ambient, Pere Oliveras i una representant tècnica de l’ens selvatà.

El primer veïnat en rebre de forma presencial aquesta informació va ser la urbanització Tourist, que va voler introduir aquesta xerrada dins la reunió de veïns organitzada per la pròpia Junta per tractar altres temes d’interès general per a la urbanització. Aquesta reunió es va fer a l’exterior, en compliment de les mesures de distanciament per la COVID-19.

Així, en el marc de la sessió, els veïns i veïnes assistents van poder veure els contenidors i cubells que rebran amb l’equip de reciclatge i resoldre els primers dubtes sobre el nou servei de recollida de residus porta a porta.

Durant les properes setmanes, l’Ajuntament de Caldes de Malavella i el Consell Comarcal de la Selva repetiran aquesta experiència a la resta de veïnats residencials del municipi, tant els que faran recollida porta a porta com els que tindran àrea d’aportació amb contenidors d’accés controlat.

El canvi de servei a Caldes de Malavella, al nucli i les urbanitzacions, està previst per al proper mes de novembre.

El consistori caldenc ha delegat aquest servei a l’ens selvatà, que està duent a terme la campanya d’implantació acompanyada d’una campanya de comunicació.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.